OVER ONS

TIGA Streetfood

TIGA streetfood: where east meets west, a fusion of cultures, flavors and experiences

TIGA Streetfood is een uniek restaurant dat de culinaire hoogtepunten van Azië en Zuid-Amerika samenbrengt in een enkele locatie. Met een concept dat draait om gevarieerde gerechten uit deze twee smaakvolle continenten, biedt TIGA Streetfood een onvergetelijke eetervaring voor liefhebbers van avontuurlijke en exotische smaken.

Bij binnenkomst in TIGA Streetfood word je meteen ondergedompeld in een levendige en bruisende sfeer. De levendige muurschilderingen, de gezellige zitplaatsen en de geur van kruiden en specerijen dragen allemaal bij aan de authentieke ambiance.

Naast het heerlijke eten biedt TIGA Streetfood ook een uitgebreide selectie van exotische drankjes. Of je nu kiest voor een spiced mango of pornstar martini, er is altijd een drankje dat perfect past bij je maaltijd. Voor de liefhebbers is er een groot aanbod aan mocktails.

TIGA Streetfood is niet alleen een plek om te genieten van heerlijk eten; het is ook een ontmoetingsplaats waar mensen samenkomen om te delen en te ontdekken. Met een gezellige en informele sfeer is het de ideale plek om met vrienden te genieten van een uitgebreide avondje uit of om nieuwe smaken te ontdekken.

Onbeperkt genieten van Streetfood

U betaalt bij ons een vast bedrag om onbeperkt te genieten van onze gerechten inclusief desserts. De kosten bedragen €37,80 (excl. drank).

Voor kinderen van 4 t/m 7 jaar betaalt u €11,50; voor kinderen van 8 t/m 12 jaar €16,75.

U kunt 3 gerechten p.p. per ronde bestellen. Bij groepen vanaf 8 personen kunt u 2 gerechten p.p. per ronde bestellen.