join our team

werken bij tiga streetfood & cocktails

Ontdek een wereld van culinaire creativiteit en gastvrijheid bij Tiga Streetfood & Cocktails. Als een bruisend restaurant met een innovatieve benadering van streetfood en cocktails, zijn we op zoek naar enthousiaste en getalenteerde professionals om ons team te versterken. Bij Tiga geloven we in het samenbrengen van smaken, het creëren van onvergetelijke gerechten en het bieden van een gastgerichte service die mensen doet terugkomen voor meer. Wil jij jouw passie voor eten en drinken inzetten in een dynamische werkomgeving waar teamwork en groei centraal staan? Dan is Tiga de plek voor jou! Sluit je aan bij ons team en laat je culinaire vaardigheden en gastvrijheid schitteren

1.

innovatieve culinaire beleving

Werken bij restaurant Tiga Streetfood & Cocktails betekent deel uitmaken van een team dat constant streeft naar innovatie in de culinaire wereld. Van het bedenken van unieke smaakcombinaties tot het creëren van visueel verbluffende gerechten, bij Tiga wordt je creativiteit en passie voor eten en drinken ten volle benut.

2.

een dynamische werksfeer

Tiga Streetfood & Cocktails biedt een levendige en energieke werkomgeving waar teamwork en samenwerking hoog in het vaandel staan. Het is een plek waar je de kans krijgt om te groeien, je vaardigheden te ontwikkelen en waar je wordt aangemoedigd om nieuwe ideeën in te brengen. Het team is hecht en er heerst een positieve sfeer, wat zorgt voor een geweldige werkomgeving.

3.

een gastgerichte service

Als medewerker van Tiga krijg je de kans om de verwachtingen van gasten te overtreffen door uitstekende service te bieden. Of je nu in de bediening werkt, achter de bar staat of in de keuken staat, je speelt een essentiële rol in het creëren van een onvergetelijke ervaring voor elke gast. Het is een geweldige plek om je klantenservicevaardigheden te verbeteren en te leren hoe je mensen kunt laten genieten van een heerlijke culinaire ervaring.